Intresserad av info om framtida utbildningar för psykologer? Anmäl dig till nyhetsbrevet så håller du dig uppdaterad!

Utbildning för psykologer:

Språkstörning och relaterade svårigheter

Antalet barn och ungdomar med språkstörning är stort. Ca 10 % har en nedsättning i sin språkliga förmåga som är så stor att den riskerar att påverka skolgång och vardagsliv. Vi är många utredande psykologer som känner att vi behöver fördjupa vår kunskap gällande språkstörning för att kunna göra en mer heltäckande bedömning av kognitiva förmågor. Nu erbjuds för femte gången en utbildning med fokus på språkstörningar, riktad till psykologer. 

Efter utbildningen förväntas deltagarna ha en förståelse för vad språkstörning är, hur språkliga svårigheter påverkar övriga kognitiva förmågor och ha en fördjupad kunskap gällande differentialdiagnoser.

Under två dagar kommer vi att få höra psykolog Emma Bergström föreläsa om normal språkutveckling, logoped Anna-Eva Hallin och logoped Nelli Kalnak kommer att fördjupa vår kunskap om språkstörning ur olika perspektiv och Eva-Kristina Salameh håller sin inspirerande föreläsning om språkstörning och andraspråksutveckling. 

Datum: 12-13 september 2024

Tid: 9-16

Plattform: Digitalt via Zoom

Kostnad: 6900:- ex moms

Utbildningen ges digitalt via Zoom och för att möjliggöra gemensamma diskussioner är antalet platser begränsat. Anmälan sker via formuläret nedan. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till en kollega. Om ni är flera från samma arbetsplats som vill delta är det en anmälan per deltagare. Det är inte tillåtet att anmäla endast en deltagare med intentionen att låta hela arbetsgruppen delta eller att dela länken med någon annan.

Anmälan Språkstörning och relaterade svårigheter

OBS! När du klickat på "skicka" kommer du att få försäkra systemet om att du inte är en robot, du måste klicka "skicka" en gång till efter det för att din anmälan ska gå iväg. Om du kommer tillbaka till startsidan har din anmälan gått igenom.

Du bör få en bekräftelse via e-mail inom några dagar och länkar till utbildningen skickas ut ca 2 veckor innan. OM du inte fått någon bekräftelse, vittja din skräppost och kontakta arrangören.

Genom att fylla i formuläret och klicka på "SKICKA" ger du samtycke till lämnade personuppgifter sparas av Hellberg Psykologkonsultation AB i syfte att kunna kommunicera med kursdeltagarna.

Har du frågor? Kontakta arrangören via den här länken