Den här utbildningen har redan hållits.

Intresserad av info om framtida utbildningar för psykologer? Anmäl dig till nyhetsbrevet så håller du dig uppdaterad!

Utbildning för psykologer:

Språkstörning och relaterade svårigheter

Antalet barn och ungdomar med språkstörning är stort. Ca 10 % har en nedsättning i sin språkliga förmåga som är så stor att den riskerar att påverka skolgång och vardagsliv. Vi är många utredande psykologer som känner att vi behöver fördjupa vår kunskap gällande språkstörning och bedömning av språkliga förmågor för att kunna göra en mer heltäckande bedömning av kognitiva förmågor. Nu erbjuds för tredje gången en utbildning med fokus på språkstörningar, riktad till psykologer. 

Efter utbildningen förväntas deltagarna ha en förståelse för vad språkstörning är, hur språkliga svårigheter påverkar övriga kognitiva förmågor och ha en fördjupad kunskap gällande differentialdiagnoser.

Under två dagar kommer vi att få höra psykolog Emma Bergström föreläsa om normal språkutveckling, logoped Anna-Eva Hallin och logoped Nelli Kalnak kommer att fördjupa vår kunskap om språkstörning ur olika perspektiv och Eva-Kristina Salameh håller sin inspirerande föreläsning om skillnaden mellan språkstörning och andraspråksutveckling. 

Utbildningen ges digitalt via Zoom och för att möjliggöra gemensamma diskussioner är antalet platser begränsat. Anmälan sker via formuläret nedan. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till en kollega. Om ni är flera från samma arbetsplats som vill delta är det en anmälan per deltagare, oavsett om utbildningen är digital eller IRL.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till den här utbildningen. Lämna gärna en intresseanmälan om du önskar att den arrangeras igen.

OBS! När du klickat på "skicka" kommer du att få försäkra systemet om att du inte är en robot, du måste klicka "skicka" en gång till efter det för att din anmälan ska gå iväg.

Genom att fylla i formuläret och klicka på "SKICKA" ger du samtycke till lämnade personuppgifter sparas av Hellberg Psykologkonsultation AB i syfte att kunna kommunicera med kursdeltagarna.

Har du frågor? Kontakta arrangören via den här länken