Handledningsgrupp för skolpsykologer

Nu erbjuds möjligheten att ingå i en handledningsgrupp för skolpsykologer av Johanna Hellberg, leg psykolog, specialist i neuropsykologi och med mångårig erfarenhet av elevhälsoarbete.

Handledningen utgår från deltagarnas dilemman med huvudfokus på den professionella rollen som skolpsykolog och ärendehandledning utifrån skolpsykologutredningar och andra skolpsykologuppdrag som handledning, konsultationer och främjande/förebyggande arbete. Handledningen syftar till att stötta den professionella utvecklingen hos deltagarna och fördjupa kompetensen avseende utredningar med frågeställning intellektuell funktionsnedsättning.

Handledningen sker digitalt 1 gång/månad à 2h. Gruppen beräknas uppgå till 3-5 skolpsykologer. Datum bokas in med gruppen när minst 3 deltagare anmält sig.

Om ni är en hel arbetsgrupp som önskar handledning så hör gärna av er så skräddarsyr vi ett upplägg åt er.

Kostnad och villkor

Kostnad: 980kr ex moms/deltagare och timme
Avbokning sker minst två veckor före bokad tid för att undvika fakturering. Om deltagarantalet är färre än 2 utgår handledningstillfället.
Maxantal för gruppen 5 deltagare.
Anmälan skolpsykologhandledning

OBS! När du klickat på "skicka" kommer du att få försäkra systemet om att du inte är en robot, du måste klicka "skicka" en gång till efter det för att din anmälan ska gå iväg.

Genom att fylla i formuläret och klicka på "SKICKA" ger du samtycke till lämnade personuppgifter sparas av Hellberg Psykologkonsultation AB i syfte att kunna kommunicera med kursdeltagarna.

Du bör få en bekräftelse via e-mail inom några dagar. Om du inte får denna, eller har andra frågor kontakta Johanna Hellberg.